Tässä on maukas iltapalaohje:
Tarvikkeet:
Kaurapuikulaleipä (mahd. Fazerin).
Kynsilaukkaa eli valkosipulia
Sokeroitua puolukkasurvosta eli hilloa
Kynsilaukan siivuttamisvälineistö
Puukko on H. Rosellin valmistama, kahva ja leikkuualusta leppää.
Iltapalan valmistusohje:
Viipaloi valkosipulin kynsi terävällä veitsellä mahdollisimman ohuiksi siivuiksi ja levitä ne tasaisesti kaurapuikulan päälle.
Ota hilloastiasta sokeroitua puolukkasurvosta ja levitä se valkosipulisiivujen päälle.
Syö. Mikäli leipä on tarpeeksi pehmeä ja ohut, voit taivuttaa sen pituussuuntaan, jolloin se mahtuu paremmin suuhun.
2 kommenttia:
Ilman valkosipulia, kiitos!
Katopa ohje sitten mitä jäljelle jää:
Tässä on maukas iltapalaohje:
Tarvikkeet:
Kaurapuikulaleipä (mahd. Fazerin).
...
Sokeroitua puolukkasurvosta eli hilloa
...
Iltapalan valmistusohje:
Ota hilloastiasta sokeroitua puolukkasurvosta ja levitä se
Syö.
EI HAJUHAITTOJA!
Hajuhaitat haihtuvat säännöllisen käytön myötä. Pitkäaikainen vaikutus on kuin Sawon Wiinaa:lla:
"Raikastaa hengityksen ja saattaa ilmoille höwelin olon."
Lähetä kommentti