20.9.2010

Vielä UFOista

Edellisen UFO-jutun kommentin linkki johtaa amerikkalaiselle sivulle, joka meidän kaikkien iloksi on Google-käännyttäjän toimesta käännytetty Suomeksi. Kolmekymmentä vuotta sitten Suonenjoki oli maailmankartalla:


"MINI-UFO METAL kappaletta SUOMI"
APRO Bulletin Vol. 28, nro 5, marraskuu 1979
(Seuraavan raportin toimitti Suomen Ufotutkijat ry., UFO tutkimus Suomen ja yritetään saada jäljellä kuvia ja lisätietoja.)
Tärkein UFO tapauksessa löysi UFO tutkimus Suomessa vuonna 1979 käytiin Suonenjoen Keski-Suomessa. UFO kuvattiin samalla alueella vuonna 1972, mutta merkittävimmät tapahtumat sattuivat vuosina 1973, 1975 ja 1979.
Viime talven tapahtumia Suonenjoella on enemmän asiakirjoja ja enemmän tietoa kuin muista suomalaisista UFO tapauksessa. Kaksitoista kuvaa yhdestä tapauksesta on kansallinen ennätys ja neljä lasku jälkeä alueilla yhdessä mielenkiintoinen metalli hakujen antaa paikallisen tutkimus ihmisiä paljon ajattelemisen aihetta.
Jarmo Nykänen, 24 vuotta, sähköasentaja ammatti on tärkeä todistaja. UFO tutkimus Suomessa on tullut laaja tutkimustyö, luokitellaan tapauksessa UFO tapauksen ja ilmoitti Mr. Mykanen luotettava todistaja. Reijo Kolehmainen, vuotiaita 28, on toissijainen todistaja. Hän ei ole itse nähnyt UFO, mutta kolme neljästä lasku jäljittää alueita löydettiin noin kotiinsa. Seuraava raportti on koottu haastattelujen ja muiden asiakirjojen kertynyt tutkimusorganisaatio.
Ensimmäinen UFO
Jarmo Nykänen ensimmäinen kontakti UFO tapahtui kesällä 1973. Hänen päiväkirja sisältää yksityiskohtaisia muistiinpanoja tästä tapauksesta. Tämä tapahtui 30. kesäkuuta 1973:
Jarmo heräsi noin klo 10 ja alettiin suunnitella vierailun hänen mökille. Iltapäivällä hän oli löylyt. Sitten hän käveli metsän läpi hänen mökki, joka sijaitsee järven. Pian saapumisen jälkeen hän sytytti tulen ulos. Hän lämmennyt kahvia ja söi vähän. Illalla hän kuunteli radiota ja meni nukkumaan kaksi tuntia puolenyön jälkeen.
Hetken kuluttua hän heräsi ja kuuli huminaa. Ensin hän ajatteli hän oli unohtanut sammuttaa radion, mutta huomasi pian, että tämä ei pidä paikkaansa. Sitten hän näki vahva sininen valo tulee mökin suunnasta oven. Jarmo meni ulos ja käveli alas rivi-venelaituri. Ennen järven näki sininen valo. Yhtäkkiä valo alkoi lähestyä häntä. Se lopetti yli matalaan veteen.
Nyt Jarmo tajusi miten valtava valo oli. Se oli kaksi kertaa niin suuri kuin soutuveneen.Valo näytti säteillä hyytelö jonkinlainen ja se hehkui epätavallisella tavalla. Jarmo ajattelee hän näki outoa on sisällä valo. Ja seuraava asia, hän muistelee, että hän löysi itsensä makaa kuistilla mökki. Aika oli klo 6 Jarmo meni takaisin sänkyyn ja nukuin til keskipäivällä. Kohtaaminen oli tehnyt hänestä erittäin uninen.
Epätavallisia tapahtumia alkoi uudelleen kesäkuussa 1975. Jarmo Nykänen kuuli outoa kolkuttavat ääniä yöllä. Se tapahtui kolme kertaa kahden kuukauden välein.Mikään ei kuitenkaan nähtiin näissä tilaisuuksissa.
KOLME SAALIIN TRACE ALUEET
Kolme laskua jäljittää alueilla havaittiin noin Reijo Kolehmaisen kotiin helmikuussa 1979.
Klo 06:50 2. helmikuuta 1979 2,5 metrin kraatteri löytyi lunta 5 metrin etäisyydellä talosta. Lumi oli sulanut aina maahan keskelle kraatteri. Strange punaista nestettä, metallisia kappaleita, ja myöhemmin metallista kuppi oli löydetty kraatteri. Punainen neste haisi etikkaa. Klo 08:00 poliisi tuli. He kuvannut ja ottanut joitakin näytteitä.
Myöhään illalla 05 helmikuu 1979 Kolehmainen perhe kuuli ammunta ääni. Yksi konstaapeli paljasti myöhemmin hän oli nähnyt outoa valoilmiö samanaikaisesti.Seuraavana aamuna isompi kraatteri löytyi lunta 10 metrin päässä talosta.Samanlaisia asioita havaittiin jälleen. Myöhemmin poliisi tuli olla uutta tarkastella aluetta. Poliisi ehdotti, että ehkä somenone oli heittänyt kotitekoisen pommin Kolehmainen pihalla. Kuitenkin Kolehmainens totesi, että kellään ei ole mitään syytä heittää pommeja niitä.
Käytössä aamulla 21 helmikuu 1979 kolmasosa lasku jäljittää alue löytyi. Tällä kertaa oli kolme reikää pihalla. Punainen neste ja metallisia kappaleita olivat jälleen löydetty lasku jäljittää. Ei kuitenkaan metalliset malja löytyi tällä kertaa. Ei ollut lunta sähköjohdot edellä reikää, mutta siellä oli paljon lunta samanlaisia johtoja muualla.
Kolehmainens ei halua mitään julkisuutta, mutta uutinen vuotanut lehdistön tuttavat.Noin kymmenen artikkeleita julkaistiin lehdistössä tapahtumista.
YRITYS kuvata UFO
Käytössä 08 maaliskuu 1979 Reijo Kolehmainen matkusti Helsinkiin ja kysyi hänen ystävänsä Jarmo Nykänen vartioimaan taloa.
Illalla on 10 maaliskuu 1979 Jarmo alkoi tehdä kierroksen ympäri taloa. Yhtäkkiä hän näki salama metsässä ja hän ajatteli joku oli katsomassa häntä. Pian puolenyön jälkeen kellomainen mini-UFO ilmestyi talon lähellä. UFO oli halkaisijaltaan puoli metriä. Yläosa UFO säteilee sinistä valoa ja alaosa säteilee punaista valoa. Ensin hän luuli katsomassa valot auton, mutta sitten hän tajusi oli kohdannut UFO. Jarmo oli> kamera ja hän oli pari laukausta ilmiö. Kuitenkin salama ei toimi.
Jarmo käveli lähemmäs UFO ja välähti hänen soihtu kohti UFO. Nyt UFO nousi korkeuteen kolme metriä ja teki koko lumen peittämä alue näyttää punaista. Sitten UFO katosi taivaalle. Myöhemmin hän huomasi, että kuvia ei tullut ulos.
12 KUVIA MINI-UFO
Muutamaa päivää myöhemmin Jarmo Nykänen teki kartta Kolehmaisen talon ja sen ympäristössä. Hän ymmärsi, että kolme laskua jäljittää alueet muodostivat kolmion.Ja hän huomasi, että jos jatkaa toiselle puolelle kolmion se johtaa sinut perille.
16. maaliskuuta 1979 puoliltapäivin hän käveli mökki metsän läpi. Hän otti kiikarit, kamera, ja pientä syötävää hänen kanssaan. Hän saapui perille, kun 80 minuuttia.Sitten hän söi välipalaa ja käveli mökin ympärillä.
Yhtäkkiä Jarmo kuuli humina vinosti takaapäin. Hän kääntyi ympäri. Korkeudessa noin kaksi metriä hän näki kellomainen mini-UFO. Se näytti olevan samanlainen kuin hän oli nähnyt läheltä Kolehmainen talon. Nyt hän alkoi ottaa kuvia UFO. Se säteilee sinistä valoa ja eteni alenevassa ja ylenevässä polvessa. Saatuaan kesti viisi kuvaa hän lähti kävelemään kohti UFO. Sitten UFO katosi.
Jarmo jatkoi tutkimuksen alalla. Noin puoli tuntia hän oli kävelemässä jäällä. Nyt hän kuuli humina päässä rannasta ja näin saman UFO pensaat. Taas hän käveli lähemmäs UFO ja pitää ottaa lisää kuvia. Sitten hän kiipesi kalliolle. Hän yritti livahtaa toiselle puolelle kohtaavat alueen. Kuitenkin matkalla hän kompastui ja otti vahingossa ampui puiden kanssa kameran. Nyt UFO ohjasi punainen valonsäde kohti Jarmo kasvot. Valo oli niin kirkas, että se sokaisi hänet hetkeksi.
Jarmo piiloutui taakse kuusen. Nyt hän otti viimeisen kuvan, kahdestoista. Hetken UFO lensi vähän kauemmaksi Jarmo. Yhtäkkiä oli salama päälle. Punainen savu hengästynyt UFO-ja sylinterin muotoinen esine zoomataan taivaalle. Metallisia kappaleita ja joidenkin punaista nestettä jäivät maahan. Nyt Jarmo sai erittäin väsynyt ja unelias. Hän vain otti vilkaista punainen täplä ja lähti kotiin.
Kun hän pääsi tien (tällä kertaa hän ei ottanut oikotie metsän läpi) hän tapasi Reijo Kolehmainen. Reijo oli matkalla huoltoasemalle. Reijo huomannut, että siellä oli verta päälle Jarmo nenä sekä kaksi pientä reikää. Kuitenkin reikiä katosi myöhemmin.Sää oli varsin hyvä. Aurinko paistoi takana ohut pilvipeite ja lämpötila oli muutaman asteen pakkasen puolella. Jarmo kertoi tarinansa Reijo myöhemmin.
LISÄTIETOJA
Poliisi ei ole pystynyt selittämään outoja tapahtumia. On erittäin epätodennäköistä, että nuoret miehet olisivat muodostuu tarina. Itse asiassa ne näyttävät olevan yhtä innokas oppimaan lisää tapahtumia tutkimuksen ihmiset ovat. Kameran käyttämä Jarmo Nykänen oli Yaschica Junior ja elokuva oli Sakura, väri.

1 kommentti:

Juha kirjoitti...

Minäkin tiedän jonkun ufojutun. Rauman edustalle pamahti -70-luvun alussa joku harjoitus- ym. ohjus jostain ystävällismielisestä naapurimaasta. Parikin rantapyssyn ja merivartioston asemaa "ilmiön" näki ja merenjäältä löytyi avanto. Jos sitä tutkittiin, ainakaan mitään ei kerrottu.

No Raumalla alkoi näkyä ufoja. Minäkin sellaisen näin, koska paikallislehdessä kerrottiin X:n kylässä sellaisen nähdyn. Kovasti se näytti suihkukoneen tiivistysjuovalta, jonka edestä kiikarilla tunnistin FM-suihkuharjoituskoneen. Joku isäntä ei kuitenkaan tunnistanut, joten kyllä se ufo oli, kun lehdessä kerran niin luki.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aiheutetut

# 1950-luku 60-luku aamuhartaus aamutee aapinen aasinsillat aateliset Afrikka aika aikakauslehdet ainekirjoitus ajan kulku ajankohtaisuus ajatelmat aku ankka akvarelli Alabama alankomaat Alaska Aleksanteri III Aleksis Kivi alkoholi alkuperäiskansat alkusoitto allegoriat alumiini Amerikka ammunta anagrammit ananas Anglia animaatiot anteeksianto anteeksipyyntö antirasismi apinat aprilli apteekki arabialainen kulttuuri arabit Arizona arkiset väärinkäsitykset arkkitehtuuri arpajaiset aseet asetelma askareet askartelu aterimet Audi auringonpimennys australia auto Auto Union autoilu autokatsastus autokilpailu autokoulu autolautta Autot avaruus avioliitto baarit babysitting Bach banaani banjo Baranov barokki BB-talo be bop Beatles beethoven berberi Bessie Smith blogit Blue Monday blues bmw boogie-woogie British Empire broileri Buddy Holly Butlins byrokraatti bändit cab calloway Caterina Valente cembalo Chaminade Charlie Parker Chile claves Clayderman Coca-cola cognac cola colosseum coverit cowboy daguerrotypia Dalida ddr dekkari design Dexter Gordon dinosaurukset direktiivit Disney DNA dodekafonia doping drinkit Edmund Spenser Edward Burnes Eino Leino ekspressionismi elektronimusiikki elokuva elokuvat elokuvataide Elukat Elvis eläkkeet elämänviisaus englanti enkeli Erasmus ergonomia esivanhemmat Espanja etualan tarkennus etätyö EU Eulenspiegel euro Eurooppa euroviisut faabelit farkut fasaani filosofia fleece fluxus Ford formula 1 fotorealismi Freddy Quinn Galuppi gamba genealogia Glen Miller google googlish Grieg grilli grillimakkara haaksirikot hakit hakkerointi halaus halko hallitsijat Hamina hampaat hampurilainen Hankasalmi harakka harava haudankaivuu havaiji Hazard hedelmäpuut hedelmät hehkulamput heinäkuu heinänteko helle helmat helmikuu helmitaulu helteet henkilörekisterit heraldiikka herne hevonen hevoset hiekka hihamerkit hihat hiihto hiilikuitu hillo hillotolppa hippiet historia hiukset Honda horoskooppi huhtikuu huijarit huilu Hula huonekalut huopikkaat huotra huumori huutokauppa hymiöt hymyhuulet hyttyset Händel häntä härkä häät höyry höyryveturit Ibsen Idols Iittala IKEA ikiliikkuja ikkuna ikkunanpesu ilahduttaminen ilmastonmuutos impressionismi intiaanit Irlanti iskelmät islanti israel isänmaallisuus isät it-ala itikka itsenäisyys Jack Scott jalkapallo Japani jauheliha jazz jenkka jeti joet John Coltrane joulu joulukalenteri joulukuu joulukuusi joululaulu joululaulut joulumusiikki joulupukki jouluvalot jouluvirsi jouset jousisoittimet juhannus juhlat julisteet junat juoma juomalaulu juomat juusto juustokakku jänis järvi jäsenkirja jätelipeä jääkiekko jäätila kaapit kahvisuodatin kaide kaivos kaksintaistelu kalat kaleidoskooppi kalenteri kalenteri. kevät kalenteri56 Kalevala kalkkuna kalliomaalaus kampa kanava kansa kansakoulu kansallispuvut kansatiede kantri kapellimestari karaoke karhu karkauspäivä karkausvuosi karppaus kartat kartta kasakat kasino kassi kasvit katsastus kattaus kaukolämpö kaukosäädin kauniit valokuvat kaupankäynti kaupat kauppamatkustaja kauramurot keinu keinuminen keisari keittiö Kekkonen kello kemia kengät kertomus Keski-Suomi keskiaika keskiolut keskuslämmitys kestopuu kesä kesäkuu kesäleski kesäloma kesämökki kesätapahtumat kevät kielenkäyttö kielet kieli kieli poskessa kielioppi kielitaito Kihlaus Kiina kiinteistönhuolto kilpailu kilpaurheilu kinkku kirjaimet Kirjallisuus kirjapaino kirjasto kirjat kirkko kirkot kirsikka kirvat Kirves kissat kitara kitkeminen kivi klarinetti koirat koivupuu kojeet kokoonpanot kola koneet konsertit konsertto konvarit Korea korkeakulttuuri korot korppi korut kotitalous kotka koulu koulumuistot kouluruoka Kreikka Kristiinankaupunki kromosomi kubismi kukat kukko kulttuuri kulttuuripääkaupunki kuningas kuninkaalliset kuninkaat kunnanvaltuusto kunnat kunta kuntauudistus kuntoilu Kuopio kuorolaulu kuu Kuuba kuukaudet kuulapelit kuulo kuulustelu Kuusi kuutamo kuva-arvoitus kuvaamataito kuvankäsittely kuvanveisto kuvataide Kvagga kylpylä kylätapahtumat kyntö kynät kypärä kyykkä käki kännykät käpy käsiteollisuus käsityöt käytännön opetukset käännökset laboratorio Lada lahjat laivat lakana lammas lampaat lamppu lamput lapio lasi lasinaluset laskimet lastuvilla lauantai laukka laulukirjat Lehdet Lehdistö lehtivihreä leijona leikit leipä leivokset lenin lenkkeily lentokoneet les fauves. les six levitteet Lidl lied liettua liha lihapullat liikenne Liisa ihmemaassa liiteri Limburg linja-auto linnut lintu lintulauta lippu lipputanko liputus listat loimi lokakuu loma Loppiainen lotto louhos lukio lumi lumicola lumipallo lumityöt luolat luonto Luostari luumut luvaton ase lyhenteet lyijykynä lämmitys lämpötila lääketiede lääkkeet lääkärit Lönnrot löytöretket maahanmuuttaja maailmankansalainen maailmanloppu maakuntalaulut maaliskuu maantieto maapähkinä maaseutu maat maatalous Mainila mainokset maisema maisemat makkara Mannerheim Mannheim margariini Marilyn marjat Marketti marraskuu marssi marssimusiikki Marty Wilde matematiikka matkailu matkakertomuksia Matkus matonpesu matto mausteet media meemi meetwursti mekaaninen musiikki Meksiko melodraama meri meripihka merkit merkkipäivät messut metronomi metsästys midi mietelause Mikkeli Mikki Hiiri mikrofoni missit mitalit mmm monot moottoripyörät mopot Moskvitsh Moskvitsh 407 Mozart muisti muisto muistomerkit munakas muoti muoviesineet murre murteet museot musiikki musiikki. dallapé musiikkitermit musta makkara mustarastas myrsky myötähäpeä mäenlasku Mäki mäkihyppy mänty mökki naakat naakka naisten viikko naru Nasta-kerho nato naulat nelikenttä Neuvostoliitto New Mexico nigerian kirjeet niitit niksit nimenkirjoitus nimet nimipäivät nobelpalkinnot Nokia nokkahuilu Norja Nostalgia novellit nuket numerot Nummisuutarit nuohous nuotit nuottikirjoitus nurmikko nypyt nyrkkitöny näppäimistö näytelmät oboe Okapi Olavi Olavi Virta olut olympialaiset omaishoitaja omaishoito omena omenapuut Ooppera oopperalaulajat op-taide oppikoulu orava orvokki osavaltiot paavi Pacius paikkakunnat paimenet paita pakkanen pakkoruotsi Palestiina palindromit palloilulajit pankki paraati parkkiautomaatit partikkelit partiointi passi pasta Pat Boone patsaat pehmusteet peippo peltikatto penkinpainajaiset penkkarit Pennsylvania pensasaita perhoset perinne perjantai perspektiivi peruna peruskoulu peräkärry petaaminen philosophy piano Picasso piccolohuilu pienoismallit pihamaa pihlajat piippu piirakka pikkujoulu pilvet piste pizzat pokeri poliisit politiikka polkka polkupyörä polttopuut pommit pop Porilaisten marssi pormestarit poro portteri Portugali posti postimerkit postmodernismi potkukelkka potkuri Poulenc prekessio presidentinvaalit presidentit Preussi prinsessa prinssi projektit propelli prosentti prosenttiyksikkö psykologia puhallinmusiikki puhaltimet puhe punkit Puola puolueet puolukka puolustusvoimat purjo purkkakuvat Putin puu puuhevonen puulajit puupuhaltimet puut puutarhan hoito puuteollisuus puutyöt puuveistos pyykinpesu pyöräily pähkinä päiväkirjamerkintöjä päivämäärät päiväntasaus päähineet pääministeri pääsiäinen pöllö Quest raamattu radio radio-ohjelmat radioamatöörit ragtime raha rakkaus ralli Rampal Ranska ranta rautatiet ravintola ravit ravut Reg Owen reino renessanssi renkaat revolveri Rick Nelson ristiäiset risusavotta risut ritarit robotti rock and roll rokotus romantiikka Rooma rovio ruhr ruis Runeberg runous ruohonleikkuu ruoka ruokinta Ruostumaton teräs Ruotsi ruotsin kieli rusakko ruska rusketus Russ Conway ruusut ruuvit saappaanheitto Saarenmaa saarni Sacha Distel sade sadut sahapukki sahatavara sahaus Saimaa saippua sairaala sairaanhoito sairaudet sairaus saksa saksofoni Salaatti salakirjoitus salami salamurhat salapoliisit samba sammakot sananlaskut sanaristikot sanat sandaalit sanoitukset sarjakuva sarjakuvat Sarkasmi satelliitit satelliitti sattumuksia sauna Savo savupiiput Schleusingen Schumann Scifi Seitsemän veljestä sekalaista selfie sello selluloosateollisuus sementti seteli shoppailu sibelius sienitaudit signac siili siilit sijamuodot sika sillat silmu siluetti sinappi singapore Sipilä sipuli sireeni sirkus sisävesimatkailu skandaalit skotlanti snapsi Snellman Soisalo soittimet soitto soittokeikat sokeri solmio sommittelu sormihyrrä sosiaalinen media sota sotaväki sote sotilaat Spike Jones Spitfire Sputnik steppi stride suihkuhävittäjä sukellusveneet sukkahousut sukkanauha sukset sukulaiset sukututkimus sulttaani sumu suojautuminen suola suolisto suomenkieli Suomi Suonenjoki surrealismi suudelmat suvivirsi Sven Tuuva syksy syltty sylvester syntymäpäivät syyskuu syöpä sä-passiivi sädehoito sähkö sävellajit säveltäjät Säynätsalo sää säätila taide taidemuseo Taiga taistelut taitto takki talouspolitiikka talvi talvirenkaat talvisota tammikuu Tampere tango Tanska tanssi tanssimusiikki tapahtumat tarvikkeet tasa-arvo tatar tattari taudit tavat teatteri Ted Herold tee teekutsut tehtäviä Teiniliitto teiniyhdistys teippi tekniikka tekokuu tekstinkäsittely teleportaatio televisio teltta tenori tenorisaksofoni tervapääskyt terveydenhuolto terveys terveysjuoma Texas The Beatles The Belmonts The Impalas The Platters tienpito tietokilpailu tietokirjat tietokoneet tietokonemusiikki tietovuoto tievalaistus titus toivotut tonttu Topelius torkkupeitto torvisoitto tositeevee toukokuu traktorit Trinidad trumpetti Tsaikovski tsekki Tukholma tuli tulipalot tulitaide tulitikkuetiketit tulitikut tulivuoret tuohi tupakka tuppi Turkin sota Turkki turkkilaiset Turku turve tutkimusmatkat tuttavat tuuba tuuli TV tv-ohjelmat twist Twitter tyrni tyylisuunnat työkalut työkalut. lumilapio tähtitiede täi UFO uinti UK ukkonen Ukraina ukulele ulko-ovi ulkomaalaiset ulkomaat unet upseerit urbaani sanakirja urheilu urheiluautot urut USA uskonnolliset tilaisuudet uskonnot uuni uusi vuosi uuspeili uutiset vaa'at vaahtera vaakuna vaakunat vaalit vaatetus vaatteet Valamo valelääkärit valetta valkosipuli vallankumous valo valokuvat valokuvaus valot valssi valtion laitokset vanhojen vitsien tuunaus vanhukset vapaaehtoiset vappu Varkaus varpaat varuskunnat vegaani veivit Venus Venäjä venäläinen musiikki verikoe vesi vessapaperi vetypommi Vietnam View-Master vihannekset viidakko viihde viikingit viikonpäivät viili viina viini villi länsi villieläimet virka virkamies virkatie viro virret visailut vitamiini viulu Vivaldi Vladimir Serov vodka voi voiteluöljy Volter Kilpi vuodenajat vuodet vuosijuhlat välimerkit väriperspektiivi värit värityskirja Wilbert Harrison ydinsäteily yhdydsanat yhteislaulu ylikonstaapeli ylinopeus ystävyys ystävyyskunnat ystävänpäivä Yves Rocher äänet äänite öljy öljy-yhtiöt